Algemene voorwaarden

1.    Reservatie en betaling in de winkel

 

De klant heeft de mogelijkheid om een product te reserveren. De klant zal op de hoogte worden gesteld wanneer het product kan afgehaald worden in de geselecteerde Absolu winkel. De klant beslist pas dan of de producten al dan niet worden aangekocht, na inspectie van het product en contact met een verkoper ter plaatse. In geval van aankoop betaalt de klant aan de kassa van de Absolu winkel. Pas op dat ogenblik komt er een koop-verkoop overeenkomst tot stand. Om die reden is er geen sprake van een verkoop op afstand en is er bijgevolg geen herroepingsrecht. De klant kan uitsluitend en alleen het volledige aankoopbedrag betalen op het ogenblik van afhaling in de Absolu winkel, iedere volledige of gedeeltelijke betaling op voorhand of voorschot (ook online) is uitgesloten.

 

Absolu behoudt zich het recht voor om bestellingen of reservaties te weigeren indien:

•    er een ernstig vermoeden is van kwade trouw of intentie tot oplichting;

•    er vermoedens zijn van herhaaldelijk (rechts)misbruik of fraude door een klant;

•    er foutieve, verdachte of verkeerde klantgegevens worden opgegeven;

•    er wordt vastgesteld dat een persoon meermaals fictieve persoonsgegevens opgeeft;

•    er een abnormale hoeveelheid van een bestelde hoeveelheid – eventueel in verschillende aankooporders - wordt vastgesteld die verder gaat dan een louter persoonlijk gebruik;

•    er kan worden veronderstelt dat bestellingen werden gedaan voor doorverkoop;

•    er sprake is van overmacht.

 

De gereserveerde producten blijven 3 werkdagen vanaf de dag van de reservering in de Absolu winkel ter beschikking van de klant. Indien de klant de gereserveerde producten niet komt afhalen of betalen, zal automatisch na deze 3 werkdagen de reservatie geannuleerd worden.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x