Fashion Blog

Pastel power!

Pastel power! Pastelkleuren zijn echte klassiekers, elk jaar zien we deze toffe, lichte en vrolijke kleuren weer terugkomen. Vooral in het voorjaar en de zomer zijn deze kleuren eigenlijk niet weg te denken uit het straatbeeld

Chic in broekpak. Zo gaan we de powersuits voor lente 2020 dragen!

Voorjaarstrends 2020: dít ga je komende lente zien!

Nieuwjaarsreceptie? Zorg voor een elegante look

'Nieuwjaarsreceptie? Zorg voor een elegante look

Active Blue: Geen sombere herfstdagen meer

Dames, ik ben geen fan van die koude, donkere herfstdagen. Wat helpt tegen de herfstblues: In de herfst is het des te belangrijker om het overal mooi te maken en daarom wil ik het vandaag graag met je hebben over de kleur Active Blue. Het is een blauwe tint die ons laat stralen, zelfs als het buiten koud en somber is. Niet alleen is de frisheid van de Active Blue kleur bijzonder, maar Active Blue laat zich ook nog eens perfect combineren, omdat deze kleur zulke mooie accenten legt. Bij deze toon ik mijn favoriete look, die je nu in onze winkels kan shoppen.

Vind je ideale winterjas

's Morgens heb je het zeker al gemerkt: de winter is in aantocht. Nu het serieus begint af te koelen, wordt het tijd om eens na te denken over je ideale winterjas. Weet je niet waar te beginnen in ons uitgebreide gamma? We helpen je even op weg. Ontdek de trends die je deze winter niet mag missen en kies je favoriet!

Mode kan ook duurzaam zijn!

We praten over jullie lievelingsspijkerbroeken Want het polyesteraandeel in beide broeken in onze huidige collectie bestaat voor 100% uit gerecycleerde PET-flessen en dit voor dezelfde prijs als voorheen!

Multitalent Basic

Staan jullie ook wel eens voor de kleerkast en zijn jullie totaal verveeld door de talrijke basics die zich opstapelen? Voor een spannende look zijn basics het uitgangspunt om de aandacht op opvallende kledingstukken te trekken. We hebben enkele inspiraties voor u ..

Bohemian Flair

Zoals de naam al zegt, speelt deze collectie in op de bohemian folklore trend en laat deze een flinke dosis laid-back nonchalance zien. Maar hoe style je deze collectie nou precies en wat zijn de eye-catchers die niet mogen ontbreken in jouw garderobe?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x