Mode kan ook duurzaam zijn!

Ladies, vandaag wil ik jullie over het thema duurzaamheid spreken, want duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor ons allemaal!

Of het nu gaat om het zogenaamde ploggen, het ophalen van afval tijdens het joggen of het gebruik van het verstand tijdens het winkelen met de hersenen, want hebben we echt alles nodig wat we in de supermarkt kopen?! Hoeveel belandt daarvan uiteindelijk bij het afval!?

We moeten eindelijk beginnen met onze planeet met respect te behandelen en te beschermen, want laten we eerlijk zijn, we hebben maar één planeet waar we op leven. Dat mogen we niet vergeten!

Ook bij Absolu hechten we veel waarde aan duurzaamheid. In onze huidige collectie hebben onze enkele designers iets echt fantastisch voor u ontworpen. We praten over jullie lievelingsspijkerbroeken Want het polyesteraandeel in beide broeken in onze huidige collectie bestaat voor 100% uit gerecycleerde PET-flessen en dit voor dezelfde prijs als voorheen!

Dit betekent dat jullie jullie lievelingsspijkerbroek dragen en daarbij ook nog iets goeds doen voor het milieu en ook voor elk van ons.

Dus ladies, laat ons er fantastisch uitzien en daarbij direct ook iets goeds doen... Geniet in die zin van een geweldige zondagavond en denk ook aan onze planeet bij alles wat jullie doen. 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x