Klantenkaart


Geniet van kortingen en verzilver ze bij je volgende aankoop.

De bonuskaart is zowel geldig in onze winkels als op onze webshop.


Hoe werkt de bonuskaart?


Met je ABSOLU klantenkaart krijg je een korting bij elk aangekocht artikel. 

De korting wordt in punten op je ABSOLU klantenkaart gezet en het gespaarde bedrag kan verzilverd worden bij jouw volgende aankoop.


Hoe bekom je jouw bonuskaart? 

In de winkel

De ABSOLU klantenkaart is verkrijgbaar aan de kassa. Geef éénmaal je gegevens via identiteitskaart aan de kassa en uw klatenkaart houden wij voor u bij in ons systeem .


Online

Je hebt reeds een bonuskaart bij ABSOLU.

  • Maak je een nieuw account met hetzelfde e-mail adres waarmee je geregistreerd bent in een ABSOLU winkel dan zal het systeem jouw klantengegevens herkennen en spaar je jouw bonuspunten gewoon verder. 
  • Maak je een nieuw account met een ander e-mail adres dan begin je op een nieuwe bonuskaart met het sparen van bonuspunten


Je hebt nog geen klantenkaart bij ABSOLU. 

  • Geen probleem! Zodra je een volledig ingevulde account aanmaakt, creëren we een digitale bonuskaart voor jou. Telkens je inlogt met dit account verrekent het systeem automatisch jouw reeds gespaarde bonuskorting en heb je de keuze deze te verzilveren. 
  • Ga je daarna shoppen in een fysieke winkel, dan kan de verkoopster jouw gegevens opzoeken en kan je verder sparen op dezelfde bonuskaart. 


Kan je jouw bonuspunten opsparen?

Absoluut! Bij elke aankoop, zowel in een ABSOLU winkel als op onze webshop, krijg je de kans de bonuspunten van de vorige aanko(o)p(en) te valideren of verder te sparen tot een volgende aankoop.

Wat bij solden of acties?

Bonuspunten van artikelen in solden of korting acties komen niet op de bonuskaart en worden niet verrekend.

NIEUWSBRIEF

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer info vind je in onze algemene voorwaarden.