VerzendingTarieven 

Verzenden gebeurt door Bpost, de standaard verzendkosten bedragen 5 euro. 

Bestellingen worden gratis verzonden bij een aankoopbedrag van minimum 75 euro.


Je pakket opvolgen

nadat je bestelling geplaatst is, krijg je via mail een bevestiging van je bestelling toegestuurd, met een unieke Bpost tracking code, waarmee je je pakket kan opvolgen.


Heb je jouw bestelling na 4 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Gelieve ons dan meteen hiervan op de hoogte te brengen via mail, zodat we dit onmiddellijk kunnen nakijken.


Levertermijn 

Wij verwerken je bestelling zo snel mogelijk. De levertermijn bedraagt 2-4 werkdagen. Wanneer u een bestelling plaatst in het weekend of op een wettelijke feestdag, zal deze termijn beginnen te lopen vanaf de eerstvolgende werkdag. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van de levering, te wijten aan het postbedrijf zelf.


Belangrijk

Controleer meteen na de ontvangst van je artikelen of de bestelling compleet is. Als dit niet zo is of er is een probleem en vragen wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via info@absolu.be


Wij zijn niet aansprakelijk voor het verloren gaan van uw items indien dit feit een overmachtsituatie betreft. Indien wij zelf een fout of onzorgvuldigheid begingen in de verzending van uw items, zal u recht hebben op een waardebon die overeenstemt met het bedrag van uw aankoop plus de kosten van de verzending.