Uw mandje: 0 items | € 0

Be ready to bloom !

Het damespak

Deze trendy pakken schreeuwen gewoon girlpower.

Met een damespak aan voel je je direct een stuk sterker en zelfverzekerder. Het straalt gewoon kracht uit! Het zijn mooi scherp gesneden kostuums bestaande uit een pantalon en jasje. Een speels effect bereik je door er een T-shirt, hoodie en sneaker bij te dragen. Kortom: een damespak in een absolute go to modetrend die je bij iedere gelegenheid

DE TRENCHCOAT

De trenchcoat is een echte klassieker. Deze modetrend kan je dragen in beige en grijs tinten of juist in een fel kleurtje. Het zijn chique jassen die toch lekker draagbaar zijn. De jassen passen vrijwel bij ieder kledingstuk. Je kan het dragen over het damespak, maar ook over een spijkerbroek en een sportieve sweater. Het hangt er geheel vanaf wat voor look je wil creĆ«ren.

FELLE (NEON) KLEUREN

Afgelopen najaar hebben we vooral donkere kleuren gedragen, maar in 2021 beginnen we weer fris en gaan we voor de verzadigde kleuren. Voor deze modetrend geldt: hoe feller, hoe beter! Kleding in schreeuwerige neon kleuren ga je daarom vaak tegenkomen. Fel roze en allerlei paars tinten hadden afgelopen jaar al hun entree gemaakt en dat zet dit jaar gewoon door.

POFMOUWEN

Afgelopen jaar werden de grote mouwen steeds populairder en die modetrend zet voorlopig door. Pofmouwen zijn veel te zien bij blouses, shirts, truien en jurkjes. Ze kunnen gedragen worden op een strakke broek of rok of juist op wijde kleding. De ballonmouw maakt een kledingstuk net wat minder basic en ziet er luchtig uit. Maak dus zeker wat ruimte in je kledingkast voor een item met pofmouwen!

WIJDE JEANS

Bye, bye skinny jeans; 2021 staat volledig in het teken van wijde en losse denimbroeken. In de nasleep van de vele working from home-looks komt comfort nu ook bovenaan te staan bij jeans

LUXE LOUNGEWEAR

Comfort is key; van alle soorten pandemie-dressing, komt loungewear zonder twijfel als grote winnaar uit de bus.