Uw mandje: 0 items | € 0

Life isn’t perfect, but your outfit can be


Dé ultieme fashionoutfit voor je eerste restaurantbezoek van 2021

De lente komt eraan. Een seizoen waar we terug kunnen wegdromen van de eerste zonnestralen, fluitende vogeltjes en aangename temperaturen. Dit moois kan hopelijk gepaard gaan met een lekkere cocktail in de hand tijdens een restaurantbezoekje.


Het lijkt al in een ver verleden dat we onze voeten nog eens onder de tafel konden schuiven en onze smaakpapillen lieten verwennen. Wie verlangt er nu niet om nog eens te genieten van een restaurantbezoek?
De ultieme outfit voor dit langverwacht moment mag dus zeker niet ontbreken. Wij bij Absolu willen je hier graag bij helpen.


Hieronder lees je alvast enkele van de allernieuwste fashiontrends om je eerste etentje in een uitzonderlijk ‘jasje’ te steken.

Back to the basics


Basics zijn terug hot. “Keep it simple” luidt het motto!

Serious love affair with stripes


Strepen zijn al jaren trendy en kan je nooit mee missen. Authentiek, maar terug te spotten komende zomer.

Top to impress


De vele online meetings van 2020 vestigden de aandacht op de bovenstukken. Door de Work From Home outfits, beter bekend als WFH-outfits, verandert de focus naar opvallende bovenstukken met leuke versieringen, afwijkende halslijnen, kraagjes, …

Power trousers


Iets wat we talrijk zullen zien in de zomer van 2021 zijn de wijde broekspijpen, beter bekend als de fameuze power trousers. Comfort en stylish, ken jij een betere combo?

We’re going to Ibiza


Deze quote zullen we jammer genoeg niet letterlijk kunnen nemen deze zomer, maar waarom dan gewoon niet wat Ibiza in onze kledingstijl implementeren? Bijvoorbeeld met een romantische maxi dress? Hiermee zit je altijd goed én ben je helemaal mee met de allernieuwste fashion trends

Ondanks dat we nog even op ons eerste horecabezoekje zullen moeten wachten, kan je jouw fancy outfit alvast bij ons scoren.

Better times are coming ladies. Nog even volhouden!

Ps: Welke trend spreekt jou het meeste aan en zal je zeker meenemen in je volgende outfit?