Uw mandje: 0 items | € 0

Winterjassen

2021/2022

Ben je nog op zoek naar de perfecte winterjas? Vind hier je beste vriend!
Want geef toe, met een winterjas laat je zien of je smaak hebt.

Het is belangrijk om in een goede winterjas te investeren.
Daarbij kijk je best naar kleur en vorm. Want één ding is belangrijk, een winterjas moet gewoon goed passen.

Wij tonen enkele musthaves uit onze collectie voor dit seizoen :

TEDDY WINTERJASSEN EN FLUFFY JASSEN

 

Wat is leuker dan een jas die aanvoelt als een grote knuffel?!
Heb je altijd koud? Dan zijn deze teddy coats perfect!
Je outfit is met deze mantel in één keer een stuk leuker!

GEWATTEERDE JASSEN

 

Sportief maar toch stijlvol?
Dit is ook weer zo’n trend onder de winterjassen die ook in 2021 weer terugkomt: de gewatteerde winterjas! Iedere paar jaren verandert deze jas lichtjes van look, maar het blijven gewatteerde jassen die we in het straatbeeld zien. Heerlijk warm en ook erg handig op de fiets of als er een snijdende wind staat! Deze gewatteerde jassen zijn hoe langer hoe meer in verschillende kleuren te krijgen, dus je vindt sowieso wel een leuke gewatteerde jas die jouw outfit helemaal afmaakt.

Winterjassen met ruiten, houndstooth

 

Deze patronen komen we de laatste jaren opnieuw en opnieuw tegen.: houndstooth, ruiten,… eigenlijk zijn ze onmisbaar dit seizoen. Zagen we in de modetrends 2021 dat ruiten sowieso weer aan een flinke opmars bezig zijn, dan is het wel zeker zo bij onze jassen!

Ons favoriete mantelmateriaal: wol

 

Wol is een heel geliefd materiaal voor mantels. Wol is heerlijk warm en prettig om te dragen. Wollen mantels, die in de zomer opgeborgen zijn geweest, bevrijd u van stof en geurtjes door ze af te borstelen en buiten of in de badkamer te luchten. Hang uw mantel in de badkamer terwijl u een hete douche of een bad neemt. Door de stoom reinigt de jas zich als het ware zelf en eventuele kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

 

De klassieke jas voor mannen

 

De manteljas is een jas die perfect is voor een nette gelegenheid. Deze lange jas zorgt ervoor dat je er op en top bij loopt.

De man met een klassieke stijl zal deze jas zeker geweldig vinden. Bij deze jas kan een mooie sjaal gedragen worden en voor degene die er écht trendy bij wil lopen zijn leren handschoenen ook een goede optie

Must have voor de regenachtige dagen

 

Je komt gegarandeerd de wintermaanden door met deze fijne jas. De parka jas is een must have voor je garderobe.

Deze jas is voor de lange man zeker een aanrader. Met name voor degene die vaak problemen hebben met de mouw en/of lengte van de jas.

Met deze jas is daar zeker geen sprake meer van. Op regenachtige dagen zal deze jas je grote vriend zijn. Doordat de jas je lekker warmt houdt en vaak voorzien is van een capuchon, is het geen straf meer om naar buiten te gaan

De perfecte winter- en tussenjas

Ideaal voor zowel de herfst- als winterdagen. Doordat de jas licht van gewicht is draagt het makkelijk. De gewatteerde jas bevat vaak donsveren die je lekker warm houden. Deze jas in verschillende soorten en maten te vinde