Uw mandje: 0 items | € 0

Maak zelf mondkapjes - stap-voor-stap instructies

Zelf een mondkapje maken? Aangezien de vraag naar mondkapjes toeneemt vanwege de vereiste voor mondkapjes, maar de markt dit niet aan kan, zullen we je helpen bij het maken van een "doe-het-zelf-masker". Met deze instructies kun je binnen enkele minuten zelf een mondkapje maken. Dus laten we deze nieuwe uitdaging aangaan en het masker als accessoire in ons dagelijks leven integreren, want met een mondkapje kunnen we modieuze trends zetten. Kijk zelf maar??

Je hebt nodig: ยท

- 1x doek / stuk stof, wasbaar op minimaal 60 graden

- 2x wasbare elastiekjes

- optioneel: 1x filterdoek / koffiefilter

Ons fashion-mondkapje gemaakt van een doek:

1) Spreid eerst de doek plat uit. Vouw de boven- en onderrand dubbel. Zo past het rond het mond- en neusgebied.

2) Wikkel de haarelastieken om de uiteinden aan de rechter- en linkerkant en bind ze vast tot er een snoepjesachtige vorm ontstaat.

3) Klem de uiteinden van de doek naar binnen en zet deze goed vast.

Tip: Een koffiefilter of een eenvoudig keukendoekje kan aan de binnenkant van het mondkapje worden geplaatst, waardoor het extra bescherming biedt.

4) Als de stof te ver naar voren zit, kunnen de haarelastiekjes aan de zijkanten iets worden versteld. Zo snel kun je dus al een zelfgemaakte mondkapje maken.

PS: Of je nu kiest voor doeken of sjaals met dieren erop, een patchwork-patroon of een geruite look; laat je inspireren door ons assortiment vol accessoires en kies een geschikte eyecatcher.