Uw mandje: 0 items | € 0

Maximaal genieten van je maxi rok

Misschien zijn je benen er nog niet klaar voor (hallo melkflessen). Misschien wordt te veel bloot niet gewaardeerd op je werk. Misschien vind jij het gewoon lekkerder zwieren in een lang exemplaar. Wat de reden ook is: de maxi rok hoort in je kast.

Daar komt nog eens bij dat je in een maxi rok voorbereid bent op een klassieke Belgische zomer. Van fris in de ochtend tot zonnig in de middag met een tussentijds buitje: in je lange rok ben je overal op gekleed. Maar de belangrijkste reden om je deze zomer in zo'n rok te hullen? Hij staat zo mooi. En vrouwelijk. Terwijl hij tegelijkertijd ook heel casual kan zijn, combineer 'm maar eens met sneakers en een T-shirt. En daar houden we van.

Maxi rok combineren
De lange rok past bij iedere kledingstijl, al zou je dat misschien niet verwachten. Hij is vooral ook erg comfortabel in de zomer, omdat hij je goed beschermd tegen de zon, maar toch lekker luchtig is. Wij vertellen je hoe je de maxi rok kan dragen bij vier totaal verschillende looks:

1# Formele look
Wil je met dit item voor de formele look gaan? Kies dan voor een witte blouse in een maxi leren rok, met daaronder mooie hoge hakken. Ook kun je gaan voor een suede rok, een plisse rok of een tule rok.

2# Stoere look
Veel vrouwen denken vaak dat het kledingstuk alleen op een nette manier gedragen kan worden, maar dat hoeft helemaal niet. Draag een leuk T-shirt op een maxi plooirok met daaronder een stoere zwarte laars om je outfit een rauw randje te geven.

3# Party look
Heb je een feest maar wil je liever geen lange rok aan? Ga dan voor de lange zwarte rok met split. Op deze manier laat jij wat van je benen ziet, maar ook niet té veel. Dit maakt je look spannend. Draag er een topje op naar keuze met een mooie blazer op om je look af te maken.

 4# Beach look
Een wijde maxi rok is perfect voor een dagje naar het strand. Wil je wat bruiner lijken? Ga dan voor een witte rok zodat het lijkt alsof jij al even in de zon hebt gezeten. Draag er een mooie bikini top op met daarover een off the shoulder top.

Dus haal die maxi rok, dames!