​​

  • Gratis levering vanaf €75
  • Gratis retourneren
  • Verschillende betaalbare merken
  • Kleding voor man en vrouw

Tom Tailor-jas

Een Tom Tailor-jas kopen voor dames of voor heren, daarvoor moet u bij ons zijn. Absolu uit Oudenaarde heeft een ruim assortiment aan kledij van Tom Tailor en andere gerenommeerde merken, zoals s. Oliver, Street One, More & More, enzovoort. Door het gevarieerde aanbod vindt u voor elke gelegenheid de gepaste outfit. Shopt u via onze webshop? Dan geniet u van een gratis levering boven de €75 en heeft u de mogelijkheid om gratis te retourneren.

Op zoek naar een Tom Tailor-jas?

Jassen voor vrouwenofJassen voor mannen

Een Tom Tailor-jas voor dames of heren kopen

In onze webshop voor dames en heren kunt u eenvoudig filteren op uw favoriete merk. Op die manier vindt u snel het geschikte kledingstuk. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een Tom Tailor-jas voor dames of heren? Dan hoeft u gewoon te filteren op uw wensen om uw ideale item van het merk te vinden. Een Tom Tailor-jas online bestellen is met andere woorden zo gebeurd.

Andere merken

Vindt u niet meteen de Tom Tailor-jas voor dames of heren die u zoekt? Geen nood, met ons aanbod aan andere merken, vindt u zeker en vast uw gewenste item. Elk merk heeft namelijk zijn eigen stijl en unieke kenmerken. Ontdek bijvoorbeeld onze jassen van Lyle & Scott of van Fynch-Hatton. In onze webshop voor heren en dames vindt u het allemaal.

Neem contact op indien u advies nodig heeft

Twijfelt u welke Tom Tailor-jas voor dames of heren u moet bestellen? Of heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een online bestelling? Neem dan zeker contact op met ons team via het nummer 055 21 13 10 of via het e-mailadres info@absolu.be. Wij helpen u met alle plezier verder. Ontdek in tussentijd de rest van het assortiment om een volledige outfit samen te stellen. Bekijk bijvoorbeeld onze blouses van More & More of de pulls van s. Oliver.